Imelsa - Diputació de València

 

 • 02/06/2016

  La direcció de Divalterra, formada pels gerents Agustina Brines i Víctor Sahuquillo i el director de l'Àrea Jurídica, Administració i Transparència, José Luis Vera, ha presentat aquest matí davant dels mitjans de comunicació en un desdejuni informatiu la nova imatge corporativa de l'empresa pública. Brines i Sahuquillo han explicat que la nova denominació «és el punt de partida per al començament d'una nova manera de gestionar aquesta empresa amb l'objectiu de ser un instrument eficaç en el desenvolupament socioeconòmic municipal».

 • 09/05/2016

  L'empresa pública de la Diputació de València Impuls Econòmic Local, S. A., a través de les seues brigades forestals, s'ha integrat en la Mesa de Coordinació de Treballs Forestals Autonòmica, promoguda per la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament. L'objectiu d'aquesta Mesa és "establir estratègies d'actuació conjunta en el medi forestal de las diferents entitats i administracions públiques, amb la finalitat de dur a terme una política de prevenció d'incendis forestals coherent i participativa mitjançant l'optimització de recursos".

 • 30/04/2016

  El gerent d'Impuls Econòmic Local, Víctor Sahuquillo, ha realitzat una visita a la base logística de les brigades forestals "amb l'objectiu de comprovar l'estat del material emmagatzemat i les necessitats de cara als mesos d'estiu, on es preveu un major nombre d'intervencions per emergències".

 • 23/04/2016

  L'empresa pública de la Diputació de València, Impuls Econòmic Local, engegarà un pla d'acció per a promoure l'ocupació en la província de València. La iniciativa, que es durà a terme des de l'Àrea de Promoció Econòmica, Innovació i Projectes de Formació de l'empresa, atendrà a dos grans grups de població: els menors de 30 anys i els majors de 45, especialment aquells en risc d'exclusió social.